onsdag 26 september 2007

Ovanpå mitt skåp

Här är en liten glimt av hur det ser ut uppe på mitt stora avlutade skåp just nu. Det ändras hela tiden! Något som däremot inte kommer att ändras på är själva skåpet, som hör till de få möbler som faktiskt aldrig kommer att målas vita:)

6 kommentarer:

Juliann sa...

Så kjekt at du vil vise alt det fine du har heime! Mange fine ting hos deg! No kjem eg med ei utfordring til deg, eg har blitt "tagga" av ei frå Danmark, så eg tykte det passa å sende ei utfordring til deg i nabolandet. Kikk i bloggen min så ser du kva du er "tagga" til!

Marie sa...

Ditt hem känns som ett sånt där hem där man kan gå länge och kika och hela tiden upptäcka nya saker. Du har såå mycket fint och det ser så mysigt ut. Förstår om du inte målar skåpet, allt behöver ju inte vara vitt! Jättevackert arrangerat på skåpet.

Trevlig kväll.
Kram Marie

Uppe på vinden sa...

Så mycket fint!!! Mina favoriter är de vita kannorna!! Gillar din blogg...måste länka hit så jag inte "glömmer" titta in...Kram!

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Tack så mycket för ditt välkommnande till bloggen. Du har också en väldigt mysig blogg, jag tittar gärna in hos dig igen. Kram Marlene.

MiaMaria sa...

Vackert!
// Miamaria//

envilsenloppa sa...

Vilka fina bilder du visar , ger inspiration ! Ha det gott / Lotta